NACIONALNI

TR-6854

Poboljšanje kvaliteta i proširenje asortimana pekarskih i konditorskih proizvoda primenom lekovitog i aromatičnog bilja i njihovih izolata.

Duration: 2005-2008

TR-6853

Razvoj novih funkcionalnih proizvoda na bazi ekspandata semena Amaranthus sp. za potrebe pekarske i konditorske industrije.

Duration: 2005-2008

NPBTN-371010

Niskoenergetska masna punjenja za konditorske proizvode sa dodatkom skrobnih derivata.

Duration: 2005-2008

NPBTN-371009

Specijalni pekarski proizvodi kao funkcionalna hrana.

Duration: 2005-2008

NPBTN-371003

Optimizacija tehnološkog procesa u cilju smanjenja potrošnje toplotne energije u industriji šećera.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351008

Proizvodnja i priprema svinjskog mesa za veleprodaju, maloprodaju, industriju gotove hrane i preradu.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351003

Razvoj novih proizvoda iz grupe fermentisanih kobasica i leskovačko roštilj meso.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351001

Konfekcioniranje goveđeg mesa i sterilisana goveđa konzerva.

Duration: 2005-2008

NPBTN-321004

Pekarski i brašneno konditorski proizvodi sa dodatkom semena industrijskog ulja.

Duration: 2005-2008

NPBTN-321002

Zamrznuti pekarski proizvodi sa poboljšanim tehnološkim i senzornim karakteristikama.

Duration: 2005-2008

This site is registered on wpml.org as a development site.