NACIONALNI

NPBTN-371003

Optimizacija tehnološkog procesa u cilju smanjenja potrošnje toplotne energije u industriji šećera.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351008

Proizvodnja i priprema svinjskog mesa za veleprodaju, maloprodaju, industriju gotove hrane i preradu.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351003

Razvoj novih proizvoda iz grupe fermentisanih kobasica i leskovačko roštilj meso.

Duration: 2005-2008

NPBTN-351001

Konfekcioniranje goveđeg mesa i sterilisana goveđa konzerva.

Duration: 2005-2008

NPBTN-321004

Pekarski i brašneno konditorski proizvodi sa dodatkom semena industrijskog ulja.

Duration: 2005-2008

NPBTN-321002

Zamrznuti pekarski proizvodi sa poboljšanim tehnološkim i senzornim karakteristikama.

Duration: 2005-2008

NPBTN- 371006

Novi proizvodi od mariniranog povrća.

Duration: 2005 - 2008

PP003

Tehnologija proizvodnje hrane za životinje, bezbedne za životinje, ljude i okolinu.

Duration: 2007-2010

PP002

Neškodljivo uklanjanje nejestivih životinjskih sporednih proizvoda u AP Vojvodini tehničkom preradom i osnovni pokazatelji rentabilnosti prerade.

Duration: 2007-2008

PP003

Unapređenje kvaliteta strnih žita.

Duration: 2008-2010