114-451-3697/2012-03
Analiza mogućnosti primene nusproizvoda industrije šećera u prehrambenoj tehnologiji
Coordinator: Dr Rada Jevtić Mučibabić
Duration: 2012-2013
Analiza mogućnosti primene nusproizvoda industrije šećera u prehrambenoj tehnologiji
Coordinator: Dr Rada Jevtić Mučibabić
Duration: 2012-2013
Lekovito bilje kao alternativa antibioticima kao promoterima rasta u održivoj proizvodnji zdrastveno bezbednog mesa brojlera.
Duration: 2013-2014
Zamena masnoća u formulaciji keksa i njen uticaj na kvalitet keksa
Coordinator: Dr Mladenka Pestorić
Duration: 2013-2014
Sporedni proizvodi prerade industrijske konoplje kao obnovljive sirovine u prehrambenoj industriji
Coordinator: Dr Milica Pojić
Duration: 2013-2014
Procena održivosti brašneno-konditorskih proizvoda
Coordinator: Dr Aleksandra Mišan
Duration: 2013-2014
Razvoj novih hemijskih metoda analize insekticida acetamipirida
Duration: 2013-2014
Razvoj novih proizvoda u tipu barenih kobasica od pilećeg mesa sa dodatkom iznutrica
Duration: 2013-2014
Kvalitet i bezbednost tradicionalnih sušenih proizvoda od mesa sa područja Vojvodine
Coordinator: Dr Predrag Ikonić
Duration: 2014-2015
Kreiranje zamenjivača masti na bazi emulzija dobijenih iz visokovrednih ulja sa područja Vojvodine
Coordinator: Dr Miroslav Hadnađev
Duration: 2014-2015
Ekstrahovani prirodni betain šećerne repe-Inovativna podrška unapređenju privrede AP Vojvodine
Duration: 2014-2015