05/11/2020
New prospectives for R&D in the feed sector Grande Rilevanza Project Italia Serbia Italian-Serbian bilateral project za više informacija
05/11/2020
PREUZMI DOKUMENT
03/11/2020
Promocija Interreg – IPA prekograničnog projekta, žiga garancije kvaliteta tradicionalnih prehrambenih proizvoda TASQ i online platforme www.tasq.rs Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu (FIMEK) u sredu 14.10.2020. godine, sa početkom u 11.00 časova, održana je konferencija za medije povodom promocije INTERREG-IPA CBC HUSRB projekta TASQ, žiga garancije kvaliteta tradicionalnih prehrambenih proizvoda …
27/03/2020
PLAN PRIMENE PREVENTIVNIH MERA-COVID-19, MOŽETE VIDETI NA LINKU ISPOD: PLAN PRIMENE PREVENTIVNIH MERA-COVID-19.PDF
13/03/2020
Preporuku Pokrajinskog sekreterijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, posvećenu aktuelnom stanju povodom pojave korona virusa, donetu na sednici Pokrajinske vlade održane 12.03.2020. godine, možete videti OVDE -Visokoškolske ustanove nastavljaju sa redovnim aktivnostima -Preporučuje se odlaganje naučnih skupova i konferencija -Preporučuje se otkazivanje odlazaka na konferencije i studijska putovanja u zemlje koje su označene kao posebno rizične …
21/02/2020
VEŠTINE U SENZORSKOM INSTRAŽIVANJU Profesionalno napredovanje i celovitost učenja iz oblasti senzorske analize hrane Osnovna svrha organizovanja kurseva je da Institut za prehrambene tehnologije FINS, kao vodeća institucija iz oblasti senzorske analize hrane i nauke o potrošačima, pruži naprednu, sveobuhvatnu i obuku prilagođenu budućim profesionalcima iz oblasti senzorske analize prehrambenih proizvoda. DETALJNIJE
20/02/2020
Javni poziv za prijavu kandidata ERAZMUS+ odlazna mobilnost studenata i osoblja Univerziteta u Novom Sadu prema programskim zemljama ERAZMUS+ KA103 Univerzitet u Novom Sadu raspisuje jedinstveni Javni poziv za prijavu kandidata za Erazmus+ odlaznu mobilnost sa Univerziteta u Novom Sadu prema Erazmus+ programskim zemljama. TRAJANJE JAVNOG POZIVA (KONKURSA): 14. februar 2020. – 16. mart 2020. ROK …
12/02/2020
U okviru 14. Sajma Etno hrane i pića, koji je održan u periodu od 23. do 26. novembra 2019. godine na Beogradskom sajmu, projekat TASQ (HUSRB/1602/41/0146) imao je svoj sopstveni izložbeni prostor u okviru koga su predstavljeni proizvođači tradicionalne hrane iz Srbije i Mađarske, nosioci žiga garancije kvaliteta TASQ. Za više informacija vidi… DETALJNIJE
22/11/2019
U okviru Interreg – IPA CBC projekta TASQ (HUSRB/1602/41/0146) nastavljaju se aktivnosti vezane za povećanje vidljivosti i prisustva tradicionalnih prehrambenih proizvoda na širem tržištu prekograničnog regiona. Za više informacija vidi… DETALJNIJE
14/10/2019
Povodom obeležavanja Svetskog dana hrane, u sredu 16.10.2019. godine sa početkom u 11.00 h, u Edu centru Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu (Bulevara cara Lazara 1, Novi Sad), održaće se seminar za sakupljače meda pod nazivom „Inovacije u sakupljanju i proceni kvaliteta meda“. Seminar predstavlja aktivnost projekta „Tradicionalni i standardni kvalitet – …