Održana edukacija „Tehnologija proizvodnje kobasica – aplikacija i značaj omotača“!

U organizaciji našeg Instituta, za kompaniju KOTEKS VISCOFAN d.o.o. iz Novog Sada,  27. i 28. maja 2024. godine održana je edukacija pod naslovom „Tehnologija proizvodnje kobasica – aplikacija i značaj omotača“!

Tokom prvog dana edukacije, polaznicima su prezentovana ključna znanja vezana za tehnologiju, kvalitet i bezbednost različitih vrsta kobasica. Kroz teorijska predavanja, polaznici su se upoznali sa zahtevima, potrebama i izazovima sa kojima se prerađivači mesa susreću prilikom aplikacije omotača.

Drugog dana, polaznici su posetili proizvodni pogon IM GOMBIT d.o.o. iz Inđije, gde su imali priliku da u realnim uslovima posmatraju proces punjenja svežih, fermentisanih i barenih kobasica, sa fokusom na aplikaciju kolagenih omotača iz portfolia kompanije KOTEKS VISCOFAN d.o.o.

Posebno se zahvaljujemo kompanijama KOTEKS VISCOFAN d.o.o., GOMBIT d.o.o., svim predavačima i učesnicima edukacije na posvećenosti i entuzijazmu, i sa nestrpljenjem očekujemo sledeću edukaciju i druženje.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.