Projekti

#MEĐUNARODNI I NACIONALNI PROJEKTI

realizovani od strane istraživača na Institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

COST Action CA15118 Mathematical and Computer Science Methods for Food Science and Industry

Coordinator: Dr Milica Pojić

Duration: 2016-2020

TR-6849

Proizvodnja pšenice namenskog kvaliteta pod kontrolisanim uslovima uz primenu principa HACCP.

Coordinator: Приватно: Dr Jasna Mastilović

Duration: 2005-2008

TR-6880

Unapređenje genetičkih, proizvodnih i prerađivačkih potencijala pšenice, ječma i alternativnih strnih žita korišćenjem klasične i moderne biotehnologije.

Duration: 2005-2008

TR-6877

Unapređenje tehnoloških procesa i kvaliteta proizvoda u industriji hrane za životinje.

Duration: 2005-2008

TR-6854

Poboljšanje kvaliteta i proširenje asortimana pekarskih i konditorskih proizvoda primenom lekovitog i aromatičnog bilja i njihovih izolata.

Duration: 2005-2008

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.