TR-6880
Unapređenje genetičkih, proizvodnih i prerađivačkih potencijala pšenice, ječma i alternativnih strnih žita korišćenjem klasične i moderne biotehnologije.
Duration: 2005-2008
Unapređenje genetičkih, proizvodnih i prerađivačkih potencijala pšenice, ječma i alternativnih strnih žita korišćenjem klasične i moderne biotehnologije.
Duration: 2005-2008
Unapređenje tehnoloških procesa i kvaliteta proizvoda u industriji hrane za životinje.
Duration: 2005-2008
Poboljšanje kvaliteta i proširenje asortimana pekarskih i konditorskih proizvoda primenom lekovitog i aromatičnog bilja i njihovih izolata.
Duration: 2005-2008
Razvoj novih funkcionalnih proizvoda na bazi ekspandata semena Amaranthus sp. za potrebe pekarske i konditorske industrije.
Duration: 2005-2008
Niskoenergetska masna punjenja za konditorske proizvode sa dodatkom skrobnih derivata.
Duration: 2005-2008
Optimizacija tehnološkog procesa u cilju smanjenja potrošnje toplotne energije u industriji šećera.
Duration: 2005-2008
Proizvodnja i priprema svinjskog mesa za veleprodaju, maloprodaju, industriju gotove hrane i preradu.
Duration: 2005-2008
Razvoj novih proizvoda iz grupe fermentisanih kobasica i leskovačko roštilj meso.
Duration: 2005-2008
Konfekcioniranje goveđeg mesa i sterilisana goveđa konzerva.
Duration: 2005-2008