RP012
Održivost lanca masovne proizvodnje hrane.
Duration: 2008-2010
Monitoring, analiza i unapređenje bezbednosti hrane i očuvanje životne okoline u Vojvodini.
Coordinator: Dr Anamarija Mandić
Duration: 2008-2009
Razvoj i unapređenje postupaka radijacione sterilizacije prehrambenih proizvoda i medicinskih sredstava radi povećanja izvozne konkurentnosti preduzeća korisnika usluga iz AP Vojvodina.
Duration: 2008-2009
Uticaj komponeneta u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje
Duration: 2011-2015
Organska poljoprivreda: Unapređenje proizvodnje primenom đubriva, biopreparata i bioloških mera
Duration: 2011-2015
Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta projekta
Duration: 2011-2015
Razvoj proizvoda i aditiva od voća i povrća sa visokim sadržajem bioaktivnih jedinjenja
Duration: 2011-2015
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost i kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrosača
Duration: 2011-2015
Pristupi održivosti i zelene hemije u razvoju ekološki pogodnih analitičkih metoda i skladištenju energije
Duration: 2011-2015