Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007
Doktor Nauka – Tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2016
(naslov teze: “Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću”)
Izolacija, karakterizacija i primena nutraceutika. Izolovanje bioaktivnih jedinjenja i nutrijenata iz različitih biljnih sirovina sa posebnim akcentom na valorizaciju sporednih proizvoda prehrambene industrije i agroindustrijskog otpada uz upotrebu “zelenih” tehnologija. Iskustvo u razvoju prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću i proizvoda za specijalne kategorije potrošača poput bezglutenskih. Aktuelna oblast istraživanja je unapređenje nutritivnog profila različitih prehrambenih proizvoda primenom zamenjivača masti i proteina izolovanih iz biljnih sirovina. Učesnik većeg broja međunarodnih i nacionalnih projekata, autor i koautor mnogobrojnih tehničkih rešenja. Rukovodilac službe obezbeđenja kvaliteta akreditovane laboratorije FINSLab, sa višegodišnjim iskustvom u vođenju odeljenja za mikroanalitiku (instrumentalne analize).