Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2013.
Master inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2014.
Doktor nauka – Tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2020.
(Naslov teze: „Redukovanje sadržaja nesaharoznih jedinjenja u melasi šećerne repe primenom modifikovanih mineralnih i celuloznih adsorbenata“)
Izolacija, karakterizacija i primena nutraceutika. Ekspertiza u oblasti prehrambenog inženjerstva obuhvata izdvajanje i karakterizaciju novih funkcionalnih sastojaka iz biljaka i sporednih proizvoda prehrambene industrije, sa posebnim osvrtom na industriju šećera (lišće šećerne repe, rezanci i melasa), kao i formulisanje funkcionalnih prehrambenih proizvoda poboljšane nutritivne vrednosti. Pored toga, unapređenje efikasnosti procesa proizvodnje šećera predstavlja još jedno polje interesovanja. Obučena je za izvođenje analiza za određivanje parametara kvaliteta proizvoda, međuproizvoda i sporednih proizvoda industrije šećera, za izvođenje i tumačenje spektroskopskih analiza u infracrvenom delu spektra (FTIR) u cilju procene strukturnih promena u sastojcima hrane i proizvoda kao i analizu nutritivne vrednosti i tehno-funkcionalnih osobina sastojaka i proizvoda.