Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 1994
Specijalista mikrobiologije hrane, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015,
(naslov specijalističkog rada:“Fungalna kontaminacija brašna od žitarica i kontrola fungalnog rasta etarskim uljima“ )
Doktor Nauka – Tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2021 (naslov teze: “Održivost pekarskog proizvoda sa povišenim sadržajem vlage sa dodatkom lekovitog i začinskog bilja”)
Bezbednost hrane i hrane za životinje. Mikrobiološka bezbednost i kvalitet namirnica biljnog i životinjskog porekla sa fokusom na mikološku kontaminaciju namirnica biljnog porekla, žita i proizvoda na bazi žita. Antimikrobna aktivnost etarskih ulja, biljnih ekstrakata i drugih prirodnih jedinjenja. Primena etarskih ulja u produžetku roka održivosti pekarskih proizvoda. Upravljanje kvalitetom u mikrobiološkim laboratorijama.