News 8 The results of the CheTea3D‘s second activity are here!

The second activity within the CheTea3D project encompassed characterization of processed sour cherry pomace in terms of proximate composition and techno-functional properties. Based on the analysis conducted, favourable sour cherry pomace was elected to proceed to cookie production.

This research was supported by the Science Fund of the Republic of Serbia, #12928, Advanced formulation of sour cherry pomace-based tea cookies: Integrating nutritional enhancement and 3D printing – CheTea3D.

 

Друга активност у оквиру пројекта CheTea3D обухватила је карактеризацију прерађеног тропа вишње у погледу хемијског састава и техно-функционалних својстава. На основу спроведених анализа, троп вишње са одговарајућим особинама биће употребљен у даљем производном поступку.

Истраживање спроведено уз подршку Фонда за науку Републике Србије, #12928, Напредна формулација чајног пецива на бази тропа вишње: Интегрисање нутритивног обогаћења и 3Д штампе – CheTea3D.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.