Од дизајна до одлуке – од идеје до резултата Сензорска наука: од основе до примене / From Design to Decision – From Idea to Result Sensory Science: From Basics to Application

Од 14. до 16. октобра 2025. године, Научни институт за прехрамбене технологије (FINS) успешно је реализовао тродневну обуку из сензорске анализе хране за запослене компаније ВИТАМИНКА, Прилеп, Република Северна Македонија.

Циљ обуке био је јачање знања и вештина у области сензорске науке, укључујући принципе перцепције, физиолошке и психолошке факторе, експериментални дизајн, сензорску оцену и статистичку анализу података.

Искрено се захваљујемо компанији ВИТАМИНКА на топлом гостопримству и радујемо се наставку обуке и даљој сарадњи.

 

From October 14 to 16, 2025, the Institute of Food Technology (FINS) successfully conducted a three-day training on food sensory analysis for employees of the company VITAMINKA, Prilep, Republic of North Macedonia.

The training aimed to strengthen knowledge and skills in sensory science, covering perception principles, physiological and psychological factors, experimental design, sensory evaluation, and statistical data analysis.

We sincerely thank VITAMINKA for their warm hospitality and look forward to continuing the training and further collaboration.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.