Bioaktivnost prirodnih proizvoda – antitumorsko delovanje in vitro

OPIS

Monografija “Bioaktivnost prirodnih proizvoda – antitumorsko delovanje in vitro“ nastala je kao rezultat višegodišnjih ispitivanja in vitro antitumorske aktivnosti i mehanizma antitumorskog delovanja prirodnih proizvoda. Antitumorska aktivnost sporednih proizvoda prerade voća i povrća, jestivih gljiva, kao i lekovitih i začinskih biljaka određena je upotrebom većeg broja savremenih testova i upoređena upotrebom nekoliko novih parametara za kvantifikaciju ćelijskog antitumorskog odgovora. Na osnovu dobijenih rezultata, istaknuti su prirodni proizvodi sa izuzetnim antitumorskim delovanjem i preporučena njihova upotreba u ishrani. Njihove aktivne komponente preporučene su u proizvodnji dodataka ishrani – u cilju razvoja unapređenih prehrambenih proizvoda, kao i u razvoju antitumorskih lekova.

Cena knjige:

1400.00

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.