Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2013.
Master inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2014.
Doktor nauka – Tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu, 2020.
(Naslov teze: „Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba“)
Izolacija, karakterizacija i primena nutraceutika. Istraživački interes obuhvata formulisanje i razvoj novih funkcionalnih prehrambenih proizvoda uz upotrebu funkcionalnih sastojaka (biljnih proteina, prehrambenih vlakana, fenolnih jedinjenja) koji potiču iz sporednih proizvoda prehrambene industrije i agroindustrijskog otpada kao i nutritivno vrednih biljnih sirovina, sa akcentom na pekarske proizvode namenjene potrošačima sa posebnim potrebama u ishrani (proizvodi bez glutena). Kao istraživač, obučena je za empirijsku i fundamentalnu reološku analizu testa, analizu teksture i senzornu ocenu pekarskih proizvoda, kao i karakterizaciju sastojaka i sirovina u pogledu njihovog sastava i tehno-funkcionalnih svojstava.