Projekti

#MEĐUNARODNI I NACIONALNI PROJEKTI

realizovani od strane istraživača na Institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

114-451-4685/2013-05

Lekovito bilje kao alternativa antibioticima kao promoterima rasta u održivoj proizvodnji zdrastveno bezbednog mesa brojlera.

Duration: 2013-2014

114-451-4382

Zamena masnoća u formulaciji keksa i njen uticaj na kvalitet keksa

Coordinator: Dr Mladenka Pestorić

Duration: 2013-2014

114-451

Sporedni proizvodi prerade industrijske konoplje kao obnovljive sirovine u prehrambenoj industriji

Coordinator: Dr Milica Pojić

Duration: 2013-2014

114-451

Procena održivosti brašneno-konditorskih proizvoda

Coordinator: Dr Aleksandra Mišan

Duration: 2013-2014

114-451

Razvoj novih hemijskih metoda analize insekticida acetamipirida

Duration: 2013-2014

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.