NACIONALNI

PP002

Neškodljivo uklanjanje nejestivih životinjskih sporednih proizvoda u AP Vojvodini tehničkom preradom i osnovni pokazatelji rentabilnosti prerade.

Duration: 2007-2008

PP003

Unapređenje kvaliteta strnih žita.

Duration: 2008-2010

RP010

Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.

Coordinator: Dr Marijana Sakač

Duration: 2008-2010

RP002

Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.

Duration: 2008-2010

RP004

Tehnološke i protektivne osobine autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih fermentisanih kobasica i mogućnosti njihove primene u industriji mesa.

Duration: 2008-2010

RP005

Osmotski dehidrirano voće i povrće u melasi šećerne repe kao dodatak funkcionalnoj hrani.

Duration: 2008-2010

RP006

Stvaranje i korišćenje sorata i hibrida povrća za otvoreno polje.

Duration: 2008-2010

RP007

Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.

Duration: 2008-2010

RP008

Funkcionalni ingredijenti – nosioci kvaliteta u tehnologiji keksa.

Duration: 2008-2010

RP009

Proizvodnja bioetanola iz među- i nusproizvoda procesa prerade šećerne repe.

Duration: 2008-2010