RP010
Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.
Coordinator: Dr Marijana Sakač
Duration: 2008-2010
Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.
Coordinator: Dr Marijana Sakač
Duration: 2008-2010
Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.
Duration: 2008-2010
Tehnologija proizvodnje hrane za životinje, bezbedne za životinje, ljude i okolinu.
Duration: 2007-2010
Neškodljivo uklanjanje nejestivih životinjskih sporednih proizvoda u AP Vojvodini tehničkom preradom i osnovni pokazatelji rentabilnosti prerade.
Duration: 2007-2008
Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.
Coordinator: Dr Marijana Sakač
Duration: 2008-2010
Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.
Duration: 2008-2010
Tehnološke i protektivne osobine autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih fermentisanih kobasica i mogućnosti njihove primene u industriji mesa.
Duration: 2008-2010
Osmotski dehidrirano voće i povrće u melasi šećerne repe kao dodatak funkcionalnoj hrani.
Duration: 2008-2010
Stvaranje i korišćenje sorata i hibrida povrća za otvoreno polje.
Duration: 2008-2010