NACIONALNI

NPBTN- 371006

Novi proizvodi od mariniranog povrća.

Duration: 2005 - 2008

PP003

Tehnologija proizvodnje hrane za životinje, bezbedne za životinje, ljude i okolinu.

Duration: 2007-2010

PP002

Neškodljivo uklanjanje nejestivih životinjskih sporednih proizvoda u AP Vojvodini tehničkom preradom i osnovni pokazatelji rentabilnosti prerade.

Duration: 2007-2008

PP003

Unapređenje kvaliteta strnih žita.

Duration: 2008-2010

RP010

Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.

Coordinator: Dr Marijana Sakač

Duration: 2008-2010

RP002

Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.

Duration: 2008-2010

PP003

Tehnologija proizvodnje hrane za životinje, bezbedne za životinje, ljude i okolinu.

Duration: 2007-2010

PP002

Neškodljivo uklanjanje nejestivih životinjskih sporednih proizvoda u AP Vojvodini tehničkom preradom i osnovni pokazatelji rentabilnosti prerade.

Duration: 2007-2008

PP003

Unapređenje kvaliteta strnih žita.

Duration: 2008-2010

RP010

Prehrambeni proizvodi za grupe potrošača sa specijalnim zahtevima i potrebama.

Coordinator: Dr Marijana Sakač

Duration: 2008-2010

This site is registered on wpml.org as a development site.