RP002
Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.
Duration: 2008-2010
Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.
Duration: 2008-2010
Tehnološke i protektivne osobine autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih fermentisanih kobasica i mogućnosti njihove primene u industriji mesa.
Duration: 2008-2010
Osmotski dehidrirano voće i povrće u melasi šećerne repe kao dodatak funkcionalnoj hrani.
Duration: 2008-2010
Stvaranje i korišćenje sorata i hibrida povrća za otvoreno polje.
Duration: 2008-2010
Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.
Duration: 2008-2010
Funkcionalni ingredijenti – nosioci kvaliteta u tehnologiji keksa.
Duration: 2008-2010
Proizvodnja bioetanola iz među- i nusproizvoda procesa prerade šećerne repe.
Duration: 2008-2010
Unapređenje tehnologija za održivu proizvodnju hrane za životinje.
Duration: 2008-2010
Monitoring, analiza i unapređenje bezbednosti hrane i očuvanje životne okoline u Vojvodini.
Coordinator: Dr Anamarija Mandić
Duration: 2008-2009