NACIONALNI

RP002

Sporedni proizvodi prerade voća i povrća – značajan izvor fitonutrijenata.

Duration: 2008-2010

RP004

Tehnološke i protektivne osobine autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih fermentisanih kobasica i mogućnosti njihove primene u industriji mesa.

Duration: 2008-2010

RP005

Osmotski dehidrirano voće i povrće u melasi šećerne repe kao dodatak funkcionalnoj hrani.

Duration: 2008-2010

RP006

Stvaranje i korišćenje sorata i hibrida povrća za otvoreno polje.

Duration: 2008-2010

RP007

Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.

Duration: 2008-2010

RP008

Funkcionalni ingredijenti – nosioci kvaliteta u tehnologiji keksa.

Duration: 2008-2010

RP009

Proizvodnja bioetanola iz među- i nusproizvoda procesa prerade šećerne repe.

Duration: 2008-2010

RP011

Unapređenje tehnologija za održivu proizvodnju hrane za životinje.

Duration: 2008-2010

RP012

Održivost lanca masovne proizvodnje hrane.

Duration: 2008-2010

PP004

Monitoring, analiza i unapređenje bezbednosti hrane i očuvanje životne okoline u Vojvodini.

Coordinator: Dr Anamarija Mandić

Duration: 2008-2009

This site is registered on wpml.org as a development site.