RP007
Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.
Duration: 2008-2010
Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.
Duration: 2008-2010
Funkcionalni ingredijenti – nosioci kvaliteta u tehnologiji keksa.
Duration: 2008-2010
Proizvodnja bioetanola iz među- i nusproizvoda procesa prerade šećerne repe.
Duration: 2008-2010
Unapređenje tehnologija za održivu proizvodnju hrane za životinje.
Duration: 2008-2010
Monitoring, analiza i unapređenje bezbednosti hrane i očuvanje životne okoline u Vojvodini.
Coordinator: Dr Anamarija Mandić
Duration: 2008-2009
Razvoj i unapređenje postupaka radijacione sterilizacije prehrambenih proizvoda i medicinskih sredstava radi povećanja izvozne konkurentnosti preduzeća korisnika usluga iz AP Vojvodina.
Duration: 2008-2009
Uticaj komponeneta u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje
Duration: 2011-2015
Organska poljoprivreda: Unapređenje proizvodnje primenom đubriva, biopreparata i bioloških mera
Duration: 2011-2015