III 46009
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu
Duration: 2011-2015
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu
Duration: 2011-2015
Novi proizvodi organskih cerealija i pseudocerealija iz organske proizvodnje
Duration: 2011-2015
Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za domaće i svetsko tržište
Duration: 2011-2015
ID: 114-451-2755/2015-03
Coordinator: Dr Zvonko Nježić
Duration: 2015-2016
Primena proteinskih komponenti u formulaciji novih proizvoda na bazi žita sa dodatom vrednošću
Coordinator: Dr Olivera Šimurina
Duration: 2015-2016