Projekti

#MEĐUNARODNI I NACIONALNI PROJEKTI

realizovani od strane istraživača na Institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

RP004

Tehnološke i protektivne osobine autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izolovanih iz tradicionalnih fermentisanih kobasica i mogućnosti njihove primene u industriji mesa.

Duration: 2008-2010

RP005

Osmotski dehidrirano voće i povrće u melasi šećerne repe kao dodatak funkcionalnoj hrani.

Duration: 2008-2010

RP006

Stvaranje i korišćenje sorata i hibrida povrća za otvoreno polje.

Duration: 2008-2010

RP007

Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá- oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima.

Duration: 2008-2010

RP008

Funkcionalni ingredijenti – nosioci kvaliteta u tehnologiji keksa.

Duration: 2008-2010

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.