TR31032
Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta projekta
Duration: 2011-2015
Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta projekta
Duration: 2011-2015
Razvoj proizvoda i aditiva od voća i povrća sa visokim sadržajem bioaktivnih jedinjenja
Duration: 2011-2015
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost i kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrosača
Duration: 2011-2015
Pristupi održivosti i zelene hemije u razvoju ekološki pogodnih analitičkih metoda i skladištenju energije
Duration: 2011-2015
Osmotska dehidratacija hrane- sa energetskog i ekološkog aspekta održiva proizvodnja
Duration: 2011-2015
Indentifikacija rizika vezanih za tehnološki proces u cilju povećanja održivosti u proizvodnji hrane za životinje i lancu hrane
Coordinator: Dr Olivera Đuragić
Duration: 2012-2013
Analiza mogućnosti primene nusproizvoda industrije šećera u prehrambenoj tehnologiji
Coordinator: Dr Rada Jevtić Mučibabić
Duration: 2012-2013
Lekovito bilje kao alternativa antibioticima kao promoterima rasta u održivoj proizvodnji zdrastveno bezbednog mesa brojlera.
Duration: 2013-2014
Zamena masnoća u formulaciji keksa i njen uticaj na kvalitet keksa
Coordinator: Приватно: Dr Mladenka Pestorić
Duration: 2013-2014
Sporedni proizvodi prerade industrijske konoplje kao obnovljive sirovine u prehrambenoj industriji
Coordinator: Dr Milica Pojić
Duration: 2013-2014