TR31007
Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena
Coordinator: Dr Aleksandra Torbica
Duration: 2011-2015
Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena
Coordinator: Dr Aleksandra Torbica
Duration: 2011-2015
Funkcionalni proizvodi na bazi žita namenjeni osobama sa metaboličkim poremećajima
Coordinator: Dr Anamarija Mandić
Duration: 2011-2015
Istraživanje savremenih biotehnoloških postupaka u proizvodnji hrane za životinje u cilju povećanja konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti hrane
Duration: 2011-2015
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu
Duration: 2011-2015
Novi proizvodi organskih cerealija i pseudocerealija iz organske proizvodnje
Duration: 2011-2015
Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za domaće i svetsko tržište
Duration: 2011-2015
ID: 114-451-2755/2015-03
Coordinator: Dr Zvonko Nježić
Duration: 2015-2016
Primena proteinskih komponenti u formulaciji novih proizvoda na bazi žita sa dodatom vrednošću
Coordinator: Dr Olivera Šimurina
Duration: 2015-2016
Primena novih i konvencionalnih postupaka za uklanjanje najčešćih kontaminenata, mikotoksina i salmonela, u cilju proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane za životinje na području AP Vojvodine
Coordinator: Приватно: dr Radmilo Čolović
Duration: 2016-2019
Multilateral Scientific and Technological Cooperation Projects in the Danube Region
ID: DS-2016-0059
RS ID: 337-00-00136/2016-09/01
Coordinator: Dr Jovana Kos
Duration: 2017-2018.