Knjige i zbornici

Određivanje i definisanje boje prehrambenih proizvoda

READ MORE

Bioaktivnost prirodnih proizvoda – antitumorsko delovanje in vitro

READ MORE

SUNCOKRETOVA SAČMA

READ MORE

PRIMENA MELASE ŠEĆERNE REPE I POLUPROIZVODA OD OSMOTSKI DEHIDRIRANOG VOĆA/POVRĆA U MELASI KAO NUTRITIVNO VREDNIH DODATAKA ZA OBOGAĆIVANJE PEKARSKIH I FINIH PEKARSKIH PROIZVODA

READ MORE

II International Congress Food Technology, Quality and Safety 2014 Proceedings

READ MORE

XVI International Symposium Feed Technology 2014 Proceedings

READ MORE

II International Congress Food Technology, Quality and Safety ABSTRACT BOOK 2014

READ MORE

XVI International Symposium Feed Technology ABSTRACT BOOK 2014

READ MORE

TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE PROTEINSKO-ENERGETSKIH HRANIVA OD NEJESTIVIH SPOREDNIH PROIZVODA ZAKLANE ŽIVINE

READ MORE

KUVANA ŠUNKA

READ MORE

KARAKTERISTIKE ŽIVOTINJSKIH SPOREDNIH POROIZVODA I NJIHOVA NAMENA

READ MORE

ZAMRZAVANJE U PEKARSKOJ INDUSTRIJI

READ MORE

EKSTRUDIRANJE U PROIZVODNJI HRANE ZA ŽIVOTINJE

READ MORE

HELJDA – SIROVINA ZA PROIZVODNJU FUNKCIONALNE HRANE

READ MORE

SOYBEAN PROCESSING, QUALITY ASSESSMENT AND UTILIZATION AS ANIMAL FEED

READ MORE

UTICAJ LEKOVITOG BILJA NA ZDRAVLJE ŽIVOTINJA

READ MORE

FUNKCIONALNA HRANA I LEKOVITO BILjE

READ MORE

Zbornik radova sa 15. međunarodnog simpozijuma hrane za životinje FEED TO FOOD

READ MORE

Zbornik radova sa XIII simpozijuma TEHNOLOGIJA HRANE ZA ŽIVOTINJE

READ MORE

Tematski zbornik radova tehnologije hrane za životinje 2010.

READ MORE
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.