Određivanje i definisanje boje prehrambenih proizvoda
READ MOREBioaktivnost prirodnih proizvoda – antitumorsko delovanje in vitro
READ MORESUNCOKRETOVA SAČMA
READ MOREPRIMENA MELASE ŠEĆERNE REPE I POLUPROIZVODA OD OSMOTSKI DEHIDRIRANOG VOĆA/POVRĆA U MELASI KAO NUTRITIVNO VREDNIH DODATAKA ZA OBOGAĆIVANJE PEKARSKIH I FINIH PEKARSKIH PROIZVODA
READ MOREII International Congress Food Technology, Quality and Safety 2014 Proceedings
READ MOREXVI International Symposium Feed Technology 2014 Proceedings
READ MOREII International Congress Food Technology, Quality and Safety ABSTRACT BOOK 2014
READ MOREXVI International Symposium Feed Technology ABSTRACT BOOK 2014
READ MORETEHNOLOGIJA PROIZVODNJE PROTEINSKO-ENERGETSKIH HRANIVA OD NEJESTIVIH SPOREDNIH PROIZVODA ZAKLANE ŽIVINE
READ MOREKUVANA ŠUNKA
READ MOREKARAKTERISTIKE ŽIVOTINJSKIH SPOREDNIH POROIZVODA I NJIHOVA NAMENA
READ MOREZAMRZAVANJE U PEKARSKOJ INDUSTRIJI
READ MOREEKSTRUDIRANJE U PROIZVODNJI HRANE ZA ŽIVOTINJE
READ MOREHELJDA – SIROVINA ZA PROIZVODNJU FUNKCIONALNE HRANE
READ MORESOYBEAN PROCESSING, QUALITY ASSESSMENT AND UTILIZATION AS ANIMAL FEED
READ MOREUTICAJ LEKOVITOG BILJA NA ZDRAVLJE ŽIVOTINJA
READ MOREFUNKCIONALNA HRANA I LEKOVITO BILjE
READ MOREZbornik radova sa 15. međunarodnog simpozijuma hrane za životinje FEED TO FOOD
READ MOREZbornik radova sa XIII simpozijuma TEHNOLOGIJA HRANE ZA ŽIVOTINJE
READ MORETematski zbornik radova tehnologije hrane za životinje 2010.
READ MORE