NACIONALNI

PSNTR

Kreiranje zamenjivača masti na bazi emulzija dobijenih iz visokovrednih ulja sa područja Vojvodine

Coordinator: Dr Miroslav Hadnađev

Duration: 2014-2015

PSNTR

Ekstrahovani prirodni betain šećerne repe-Inovativna podrška unapređenju privrede AP Vojvodine

Duration: 2014-2015

TR31007

Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena

Coordinator: Dr Aleksandra Torbica

Duration: 2011-2015

TR31029

Funkcionalni proizvodi na bazi žita namenjeni osobama sa metaboličkim poremećajima

Coordinator: Dr Anamarija Mandić

Duration: 2011-2015

III46012

Istraživanje savremenih biotehnoloških postupaka u proizvodnji hrane za životinje u cilju povećanja konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti hrane

Duration: 2011-2015

III 46009

Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu

Duration: 2011-2015

III46005

Novi proizvodi organskih cerealija i pseudocerealija iz organske proizvodnje

Duration: 2011-2015

III46001

Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za domaće i svetsko tržište

Duration: 2011-2015

Stari hleb, sirovina ili zdravstveni i ekološki problem AP Vojvodine

ID: 114-451-2755/2015-03

Coordinator: Dr Zvonko Nježić

Duration: 2015-2016

PSVOND

Primena proteinskih komponenti u formulaciji novih proizvoda na bazi žita sa dodatom vrednošću

Coordinator: Dr Olivera Šimurina

Duration: 2015-2016

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.