TR31055
Osmotska dehidratacija hrane- sa energetskog i ekološkog aspekta održiva proizvodnja
Duration: 2011-2015
Osmotska dehidratacija hrane- sa energetskog i ekološkog aspekta održiva proizvodnja
Duration: 2011-2015
Indentifikacija rizika vezanih za tehnološki proces u cilju povećanja održivosti u proizvodnji hrane za životinje i lancu hrane
Coordinator: Dr Olivera Đuragić
Duration: 2012-2013
Analiza mogućnosti primene nusproizvoda industrije šećera u prehrambenoj tehnologiji
Coordinator: Dr Rada Jevtić Mučibabić
Duration: 2012-2013
Lekovito bilje kao alternativa antibioticima kao promoterima rasta u održivoj proizvodnji zdrastveno bezbednog mesa brojlera.
Duration: 2013-2014
Zamena masnoća u formulaciji keksa i njen uticaj na kvalitet keksa
Coordinator: Dr Mladenka Pestorić
Duration: 2013-2014
Sporedni proizvodi prerade industrijske konoplje kao obnovljive sirovine u prehrambenoj industriji
Coordinator: Dr Milica Pojić
Duration: 2013-2014
Procena održivosti brašneno-konditorskih proizvoda
Coordinator: Dr Aleksandra Mišan
Duration: 2013-2014
Razvoj novih hemijskih metoda analize insekticida acetamipirida
Duration: 2013-2014
Razvoj novih proizvoda u tipu barenih kobasica od pilećeg mesa sa dodatkom iznutrica
Duration: 2013-2014
Kvalitet i bezbednost tradicionalnih sušenih proizvoda od mesa sa područja Vojvodine
Coordinator: Dr Predrag Ikonić
Duration: 2014-2015