NACIONALNI

TR31055

Osmotska dehidratacija hrane- sa energetskog i ekološkog aspekta održiva proizvodnja

Duration: 2011-2015

114-451

Indentifikacija rizika vezanih za tehnološki proces u cilju povećanja održivosti u proizvodnji hrane za životinje i lancu hrane

Coordinator: Dr Olivera Đuragić

Duration: 2012-2013

114-451-3697/2012-03

Analiza mogućnosti primene nusproizvoda industrije šećera u prehrambenoj tehnologiji

Coordinator: Dr Rada Jevtić Mučibabić

Duration: 2012-2013

114-451-4685/2013-05

Lekovito bilje kao alternativa antibioticima kao promoterima rasta u održivoj proizvodnji zdrastveno bezbednog mesa brojlera.

Duration: 2013-2014

114-451-4382

Zamena masnoća u formulaciji keksa i njen uticaj na kvalitet keksa

Coordinator: Dr Mladenka Pestorić

Duration: 2013-2014

114-451

Sporedni proizvodi prerade industrijske konoplje kao obnovljive sirovine u prehrambenoj industriji

Coordinator: Dr Milica Pojić

Duration: 2013-2014

114-451

Procena održivosti brašneno-konditorskih proizvoda

Coordinator: Dr Aleksandra Mišan

Duration: 2013-2014

114-451

Razvoj novih hemijskih metoda analize insekticida acetamipirida

Duration: 2013-2014

114-451

Razvoj novih proizvoda u tipu barenih kobasica od pilećeg mesa sa dodatkom iznutrica

Duration: 2013-2014

PSNTR

Kvalitet i bezbednost tradicionalnih sušenih proizvoda od mesa sa područja Vojvodine

Coordinator: Dr Predrag Ikonić

Duration: 2014-2015

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.