TR-6849
Proizvodnja pšenice namenskog kvaliteta pod kontrolisanim uslovima uz primenu principa HACCP.
Coordinator: Приватно: Dr Jasna Mastilović
Duration: 2005-2008
Proizvodnja pšenice namenskog kvaliteta pod kontrolisanim uslovima uz primenu principa HACCP.
Coordinator: Приватно: Dr Jasna Mastilović
Duration: 2005-2008
Unapređenje genetičkih, proizvodnih i prerađivačkih potencijala pšenice, ječma i alternativnih strnih žita korišćenjem klasične i moderne biotehnologije.
Duration: 2005-2008
Unapređenje tehnoloških procesa i kvaliteta proizvoda u industriji hrane za životinje.
Duration: 2005-2008
Poboljšanje kvaliteta i proširenje asortimana pekarskih i konditorskih proizvoda primenom lekovitog i aromatičnog bilja i njihovih izolata.
Duration: 2005-2008
Razvoj novih funkcionalnih proizvoda na bazi ekspandata semena Amaranthus sp. za potrebe pekarske i konditorske industrije.
Coordinator: Dr Marija Bodroža Solarov
Duration: 2005-2008